Dat ene speciale cadeautje

  • Geplaatst op
  • 1
Dat ene speciale cadeautje

Soms krijg je een cadeautje waarbij je tijdens het uitpakken al weet, dit wil ik nooit meer kwijt.
Zo'n cadeautje ontving ik op het aankomstfeest van mijn jongste zoon.

Femke bracht een cadeau wat ze zelf heeft ontworpen en produceert. Net als Femke ben ik dol op de symboliek van bomen. Het was dan ook niet voor niets dat in alle aankomstkaartjes van de kinderen iets van een boom terug kwam.
Op Joshua zijn kaartje schreven we het volgende gedicht:

Als je aan een boom zou vragen
Hé boom sta jij nu graag alleen?
Dan zou hij, denk ik, zeggen:
Geef mij maar bomen om me heen. 

Als je aan een mens zou vragen
Hé mens, sta je nu graag alleen?
Dan zou hij, denk ik, zeggen:
Geef mij maar mensen om me heen

De bomen zijn als mensen
Geen van twee staat graag alleen.
In kinderen en takken,
Zo groeit er leven om je heen.

Kinderen en ouders,
Dat is een soort van levensboom.
Wij enten nu een takje in onze boomstam
en zullen altijd denken aan de boom waarvan je kwam.

Ik opende het pakje en daar keken vanuit de boom alle mensen mij aan die in het korte leventje van Jeremiah zo belangrijk waren geweest.
Niet snel krijg je mij stil maar dit cadeau raakte enorm en dat doet het tot op de dag van vandaag nog steeds. Het laat zien dat er aandacht aan is geschonken, het vertegenwoordigd een enorm belangrijk moment in mijn leven en staat ook nog eens super in huis.

Inmiddels staan er meerdere bomen bij mij in huis. De Bomini is van karton dus je kunt je er helemaal op uitleven. In een van de kinderkamers heb ik er bijvoorbeeld een staan die ik geverfd heb met krijtbordverf waarna ik er zwart/wit afbeeldingen in heb gedaan van superhelden.

De bomen zijn ook geweldig als afscheidscadeautje van de klas voor de meester of juf. Voor oma met foto's van vroeger of juist van de kleinkinderen. Of verras je moeder er mee op moederdag.

De Bomini shop je voor 27 euro bij www.winkelbijlotje.nl
Neem zeker ook een keer een kijkje op de website van Femke, ze heeft nog veel meer prachtige bomen in het assortiment.

Ivm moederdag ontvang je nu 10% korting bij Lotje op de Bomini door gebruik te maken van de code Bomini 

        

Reacties

  1. Mariska Mariska

    Mooi geschreven. ....... persoonlijk hou ik niet van foto's van dierbaren die er niet meer zijn, overal door het huis heen. Maar in deze geweldige boom passen ze allemaal, alsof ze nog bij ons zijn, SAMEN.....

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden