Happiness swap

  • Geplaatst op
  • Door charlotte swart
  • 2
Happiness swap

De swapmaatjes van de volwassenen zijn bekend! (kinderen volgen vanavond)

Allereerst wat huishoudelijke mededelingen:
Vergeet niet je complete adres door te geven als je dat nog niet gedaan hebt
Zet je account op openbaar
Houd de naam van je swapmaatje geheim tot het einde
Het lijkt nog ver weg maar zorg er voor dat je je swap 8 juni kunt versturen

Gisteravond kregen we al meerdere mailtjes binnen met het bericht dat er weinig foto's op het account van hun swapmaatje stond of dat het moeilijk op te maken was uit de foto's waar hun swapmaatje blij van wordt.
We raden jullie dan ook aan een moodboard te maken en deze te plaatsen op je account, zo krijgt je swapmaatje een (nog) beter beeld van je en zal het pakket goed bij je passen.

Nogmaals willen we benadrukken dat iets kopen echt niet noodzakelijk is. Juist het idee dat iemand er persoonlijk aan de slag is geweest om iets te maken voor jou, maakt het swappen zo leuk!
Heb je een beetje hulp/inspiratie nodig, neem dan eens een kijkje op pinterest. Zodra je instaswap diy intoest komen de leukste ideeën voorbij.

Houd ook dit blog in de gaten want naast dat er leuke tips en trics te lezen zullen zijn omtrent de swap, verloten we ook nog een leuke verrassing onder de swappers!

Uiteraard vinden we het super leuk om jullie vorderingen, inspiratie enz te volgen via instagram. Gebruik bij het plaatsen van je foto #winkelbijlotje of #happinessswap. Je zult regelmatig foto's van onze swaps voorbij zien komen dus vergeet ons niet te volgen!

Mocht je vragen hebben of even iets kwijt willen, je kunt ons altijd mailen.

Voor nu heel veel succes en vooral plezier!
Ik ga vast aan de slag met mijn geliefde washi tape. Ik heb een leuk idee nu zien of het ook werkt zoals ik in mijn hoofd heb. 
Ik houd jullie op de hoogte

Liefs,
Charlotte

Reacties

  1. charlotte swart charlotte swart

    Ook daar vind je absoluut veel inspiratie! Bedankt voor de tip Nanda

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden