Lotje gaat een swap organiseren. Vrouwen, mannen, kinderen iedereen mag mee doen!

Voor hen die nog nooit aan een swap meededen zullen we uitleggen wat een swap inhoud.  Een swap is een “uitwisseling”. Je wisselt aardigheidjes uit met iemand anders. Degene waar jij je aardigheidjes heen moet sturen is je swappartner. Wat dat precies inhoud leggen we verderop uit.
De voorkeur gaat uit naar het zelf maken van een aardigheidje voor je swappartner maar je mag het uiteraard ook kopen als je dat liever doet. Je aardigheidjes verstuur je op de aangegeven datum. 
Iedereen maakt een foto van het pakket wat hij/zij verzend en daarna maakt iedereen een foto van het pakket wat hij/zij ontvangen heeft. Zo zullen 2 dagen lang allemaal vrolijke foto's op instagram verschijnen. 
 

Wat is je een swappartner?

Je swappartner krijg je van ons toegewezen. Om mee te kunnen doen moet je een instagramaccount hebben en je account moet je op openbaar zetten zodat je swappartner een idee kan krijgen waarvan je houd. Dit kijken doe je "stiekem". Het is de bedoeling dat je de naam zo lang mogelijk geheim houdt. Het is de bedoeling dat je swappartner pas bij ontvangst leest wie de afzender is. 
 

Wat kost het?

Deelname is uiteraard gratis. Hoeveel je kwijt bent aan aardigheidjes bepaal je helemaal zelf. Je vind enorm veel leuke diy op onder andere pinterest en instagram als je op instaswap zoekt. Houd ook rekening met de grote van je pakket. Voel je niet verplicht om een pakketpost pakket te maken.
Het gaat niet om de grootste of duurste swap. Het gaat er om dat je voor iemand die je hoogstwaarschijnlijk niet kent een aardigheidje maakt of koopt. Juist het persoonlijke en de aandacht die je er aan besteed maken een swap waardevol.
Je hoeft dus geen budget te hebben om deel te nemen (afgezien van de verzendkosten) hierdoor houden we het laagdrempelig en kan daadwerkelijk iedereen deelnemen.


Je aanmelden 

Het aanmelden kan door een berichtje te sturen naar winkelbijlotje@gmail.com. In dit berichtje vragen we je de volgende gegevens door te geven.
Naam
Leeftijd
Instagramaccount
Adres
Emailadres
De inschrijving is geopend van 19 april tot en met 3 mei 2016 
 

Na inschrijving ontvang je van ons binnen 24 uur een bevestiging. Ontvang je deze niet binnen 24 uur neem dan contact met ons op.
 

Hoe verder?

Je kunt je inschrijven vanaf 19 april tot en met 3 mei 2016. In de week erna worden de adressen verstuurd. Alle swaps versturen we tegelijkertijd en wel op 8 juni 2016. Je hebt dus ruim de tijd om iets leuks te bedenken en te maken. Het thema dat verbonden is aan deze swap is Happiness. Wat is een geluk niet datgene wat we iedereen gunnen en wat we allemaal zo verdienen!

Wij kijken er naar uit om al die happy posts voorbij te zien komen op instagram. Als je het aan mensen vraagt die al een keer aan een swap hebben meegedaan zul je horen dat bijna iedereen het geven nog leuker vond dan het krijgen. 

We kijken uit naar je inschrijving!
Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag