Help jij ons zoeken?

 • Geplaatst op
 • 2
Help jij ons zoeken?

Wij heten niet voor niets Lotje, lekker eigenzinnig, wij houden niet van standaard. Met lopen via de platgetreden paden hebben we niet zoveel. 
Het uitgangspunt van Lotje is dan ook altijd geweest dat het een winkel moest zijn waar iedereen kan slagen en waar je ook net even wat andere dingen aantreft dan in de gemiddelde winkel.  
Inmiddels zijn we anderhalf jaar geopend en zullen we vanaf de wintercollectie nog meer merken verkopen en nog meer lifestyle.
Uiteraard zal je daarin ook de bekende merken terug vinden zoals bijvoorbeeld Koeka maar we zijn ook op zoek naar die kleine merken die je niet overal aantreft, misschien nog wel nergens in Nederland.
De kleine merken die je nu nog bijvoorbeeld alleen via instagram kunt kopen of die ene mevrouw van het schoolplein die waanzinnige kaartjes maakt maar ze (nog) nergens verkoopt.
Of die schoonzus die de leukste kettingen ooit maakt maar denkt dat niemand er op zit te wachten, kortom ken jij iemand of weet jij een merk dat echt niet mag ontbreken aan het Lotje assortiment dan zouden we het meer dan leuk vinden als jij diegene met ons in contact wilt brengen. 
We houden jullie op de hoogte!!

Reacties

 1. Anoeska dijkhuis Anoeska dijkhuis

  Hallo,<br /><br />
  Ik ken de site via Mariska winkelman en haar zus en mirella waanders uit haaksbergen.<br /><br />
  Ik maak haarknipjes en haaraccesoires voor kinderen. Daarnaast eigen gemaakte kinderkleding en assecoires voor kinderen.<br /><br />
  www.facebook.com/noesiesnoesies <br /><br />
  www.noessie.nl<br /><br />
  Groetjes anoeska

 2. Moniek van gijssel-kooiker Moniek van gijssel-kooiker

  Hoi Charlotte, ik werd getagd door Carolien.. Ik ben Moniek Kooiker, misschien ken je me nog van Ameland.. Ik woon nu vlakbij Heerenveen en sinds september maak ik gepersonaliseerde sieraden voor volwassenen en kinderen, alles is handgemaakt.. Mijn "bedrijfje" heet vanMOOS. ( ik ben actief op Facebook en instagram) kijk maar eens op mijn pagina of je het wat vindt..

  Groetjes Moniek

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden