Meet Aaltje

  • Geplaatst op
  • Door Aaltje
  • 1
Meet Aaltje

Ik kan niet achterblijven met de leuke voorstelrondes. Ik ben Aaltje de Jong en ben sinds oktober werkzaam bij Lotje. Heb het hier erg naar mijn zin en geniet van elk bezoekje die jullie brengen in de winkel. In een winkel staan is totaal iets nieuws voor me, het werd tijd voor een nieuwe uitdaging nadat ik in verschillende kinderdagverblijven en in de zorg heb gewerkt. Ik ben blij dat ik in deze lekker eigenzinnige winkel mag staan, waar de kinderen vrolijk aan het spelen zijn en hun verhaaltjes vertellen en met trots hun kleding laten laten zien die ze aan het passen zijn. 
Zelf ben ik ook moeder van twee prachtige jongens. Jaylano van 7, en Rowell van 2. Het zijn echt twee verschillende jongens met allebei hele goede eigenschappen. Ze houden allebei van dansen, ze hoeven maar muziek te horen en ze dansen en doen lekker gek. Dit laat zien dat gelukkig zijn en genieten van de dag in kleine dingen zit en je pas oud wordt als je het kind in jezelf niet meer toe laat. De tijd die ik met mijn kinderen ben is daarom voor mij ook erg kostbaar en geniet volop van ze. 
Ik ben jong moeder geworden, ben nu bijna 28 jaar maar het geeft me veel voldoening om hun mama te mogen zijn, ook al is het heerlijk om mijn eigen ding ook te kunnen doen. Wekelijks ga ik naar Yoga en Senzo. (Soort pilates) Afspreken met vriendinnen vind ik ook heel gezellig en series kijken. Ook vind ik het leuk om verhalen te lezen van andere mama's dus ik zal de verhalen blijven volgen die de bloggers gaan posten. Veel plezier daarmee en ik zie jullie bij Lotje!

Liefs, Aaltje

Reacties

  1. Sis Sis

    Een prachtige winkel en dan ook nog eens een super lieve, gezellige, vrolijke en sociale verkoopster in deze winkel, dat betekend nog meer klanten, ik weet het zeker!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden