Meet Bibi

  • Geplaatst op
  • Door Bibi
  • Geplaatst in Bibi
  • 0
Meet Bibi

Even voorstellen!

 Ik ben Bibi. Bibi is niet mijn echte naam. Ik heb deze pseudoniem aangenomen omdat A: Ik werk in de medische wereld en B. Ik hou graag werk en prive gescheiden.

 Samen met mijn man en 2 kinderen (Jenelle 4 en Elijah 2) wonen wij in Amsterdam.  Wij komen oorspronkelijk uit Ghana (Afrika). Daar ben ik geboren en eigenlijk opgegroeid. Op mijn dertiende ben ik naar Nederland gekomen. Samen met mijn zusje. Ons moeder woonde hier al. Voor mij was het een hele verandering. Vooral het weer vond ik tegenvallen. Het was erg koud. En de taal.  Hoe ga ik dit ooit leren dacht ik toen. Maar dit ging heel snel. Ik begon gelijk met middelbare school in combinatie met Nederlands leren en zo heb ik Nederlands geleerd en mijn opleidingen afgemaakt.

 

In het dagelijks leven werk ik dus in  de medsiche wereld zoals ik eerder zei. Een zeer drukke baan. Ik doe het al nu ruim 9 jaar!  Daarnaast hou ik mij vooral bezig met social media. Instagram is mijn grootste verslaving. Daar heb ik leuke mensen ontmoet. Waaronder Charlotte (eigenaresse van Winkel bij Lotje). 

 

In mijn blogs zul je veel lezen over mijn gezin, wat ons bezig houdt, en mode. Kindermode met name. Ik hou er van. Vooral kleding en schoenen, in de leeftijd van mijn zoon Elijah vind ik geweldig. Je kan mij blij maken met een setje kinderkleding!  Ik blijf maar kopen (oeps)!!  Foto’s maken van mijn kinderen behoort tot  1 van mijn hobby’s. Dit kun je  zien op mijn instagram @JazzandRaff. Ik ben nog steeds van plan om ooit (zei ik 3 jaar geleden ook al ) cursus fotografie te doen.

 

Volgende keer vertel ik meer. Tot snel.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden