Meet Charlotte

  • Geplaatst op
  • 0
Meet Charlotte

Uiteraard kan ik als eigenaresse van Lotje, lekker eigenzinnig niet achterblijven bij het eerste voorstelrondje op ons nieuwe blog.

Standaard is mijn leven zeker niet te noemen, in geen enkel opzicht. Bij het zien van mijn gezin zie je mensen denken; "hoe zit dit".
Nou eigenlijk is het heel simpel wat je ziet klopt. Ja, het is een groot gezin. Ja, 6 is inderdaad best veel. Ja, ze hebben verschillende huidskleuren en ja, er zit een groot leeftijdsverschil in maar als je verder kijkt dan dat zul je zien dat het broers en zussen zijn die mot met elkaar kunnen hebben zoals je dat alleen met je broer of zus kan maar dat ze bovenal gek zijn op elkaar.
Moeder zijn vind ik het mooiste wat er is en daar geniet ik dan ook enorm van. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om te werken, te creeeren, te ondernemen.
Ruim 17 jaar geleden opende ik mijn eerste kinderopvang. Inmiddels zijn er 2 kinderopvanglocaties en 4 bso locaties. Werken met kinderen is heerlijk om te doen, hun onbevangenheid, hun honger naar leren, hun enthousiasme, het laat je zelf ook weer extra genieten van de kleine dingen. 
Niet gepland kwam er 2 jaar geleden een fantastisch klein mannetje in mijn leven die ik mijn zoon mocht gaan noemen. Hij is wat je noemt een medical miracle in de grootste zin van het woord. Nog iedere dag laat hij iedereen versteld staan. Het is niet alleen maar leuk geweest, er zijn momenten geweest waarin ik doodsbang was hem te verliezen, momenten waarop er dingen bekend werden die je hoopt dat een ander kind ze nooit mee zal hoeven maken, momenten waarop je niet eens meer vernam dat je huilde maar die kleine kanjer bleef iedere dag een lach tevoorschijn toveren en vocht door alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Hij liet zich nooit van zijn stuk brengen en leerde iedereen om zich heen dat je moet LEVEN. Ik had in die periode thuis kunnen gaan zitten of kunnen verdrinken in verdriet maar zijn veerkracht maakte dat ik begon met datgene wat ik al zo lang wilden maar waar altijd wel een excuus voor was om niet te beginnen. 
Een prachtig pand kwam vrij. Een paar maanden werd er flink verbouwd en op 14 februari 2015 konden we de deuren van Lotje openen.
Een winkel waar je allerlei kledingstijlen bij elkaar vind vanaf maat 50 t/m xl.
Zo blij dat ik toen de stap heb gezet want wat geniet ik er van om mij iedere dag te kunnen omringen met al die prachtige collecties, om op pad te gaan op zoek naar leuke nieuwe merken, om al mijn plannen uit te werken.
Jullie allemaal enorm bedankt dat jullie samen met ons er een eerste super jaar van hebben gemaakt, op naar nog heel veel jaren meer!
Ook van mij zal je regelmatig een stukje lezen zowel over de nieuwste collecties, een kijkje achter de schermen, acties, mijn gezin...kortom alles wat mij bezighoud! 

Tot snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden