Meet Nova

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Nova
  • 0
Meet Nova

Meet Nova

Welkom!

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Nova, mama van Elijah (november 2014) en ik ben 22 jaar oud.

Ik studeer  Integrale Veiligheidskunde aan de Hogeschool Utrecht en ben supervisor van de klantenservice bij een internationaal bedrijf. Ja, lekker druk met een dreumes. ;-)

En alsof dat niet genoeg is, blog ik ook op Morethanamom.nl. Ik heb voor die naam gekozen, omdat  vele mensen denken dat je leven voorbij is als je kinderen hebt. Nee, natuurlijk niet! Je bent veel meer dan alleen maar een moeder.

De combinatie Elijah, school en werk is best pittig. Het dwingt mij om enorm goed te plannen. En dat vind ik niet altijd even makkelijk. Maar goed, ik doe het wel mooi even.
Naast mijn serieuze kant, heb ik ook een prettig gestoorde kant. Zo gewoon is ook maar saai vind je niet? Ik houd enorm veel van gezelligheid en dat weten de mensen die mij kennen maar al te goed!

Er zal wekelijks een blogpost van mij voorbij komen op Winkel bij Lotje. Denk aan kinderfashion, leuke uitstapjes voor de kids, maar ik zal de moeders ook zeker niet vergeten. Van leuke hebbe dingetjes voor in huis tot dingen over het moederschap waar ik zelf ook tegen aanloop. Erg breed dus, maar wel super leuk! Elke week kun je weer wat anders verwachten.

Het kan ook zijn dat jij graag iets wil weten, of wil dat ik een onderwerp behandel. Dat kan natuurlijk ook. Laat het maar weten en ik zal kijken wat ik voor je kan doen. 

Tot de volgende week!

Liefs,

Nova

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden