Mini Rodini

  • Geplaatst op
  • 1
Mini Rodini

We zijn als een kind zo blij dat vanaf nu ook Mini Rodini verkrijgbaar is bij Lotje.
Mini Rodini staat garant voor eerlijk geproduceerde kleding die lekker zit en ook nog eens prachtig is om te zien.
Mini Rodini is opgericht in 2006 door de Zweedse illustratrice Cassandra Rhodin. Het merk was eigenlijk direct populair. 
Wat begon met een grote verzameling dozen groeiden al snel uit naar een winkel en inmiddels vind je Mini Rodini in 500 geselecteerde winkels wereldwijd. Daaronder zitten de grote namen zoals Harvey Nichols, Selfridges en Barneys.
Cassandra groeide op in een artistieke familie omringt door acteurs, filmmakers en schilders. Haar overgrootvader was de legendarische circus held Brazil Jack.
Brazil Jack werd geboren als Carl Max Aleander Rhodin in 1871, als zoon van twee van de meest bekende illusionisten van dat moment. Toen hij 12 was liep hij weg met het circus en reisde rond door Europa met de families Demetri en Taikon. Ieder weekend voerde ze op het podium een gypsy trouwerij op tussen Brazil Jack en de dochter van Bomba Demetri. Vanaf dat moment werd Jack bekend als de Gypsy prijs Carooli Rodini.
In 1899 begon Brazu Jack zijn eigen circus. Cassandra vond een foto van haar overgrootvader in een antiekwinkel. Op de achterkant van de foto stond Rodini. Dat moment vormde de inpsiratie voor de naam Mini Rodini.
De naam is een eerbetoon aan haar grootvaders achtergrond maar haar grootste inspiratiebron zijn haar 2 zoons. Zij waren het die het idee van een nieuw kledingmerk lieten ontstaan en groeien. 
Nog steeds maakt Cassandra Rhodin alle designs zelf voor de collecties.
De leuke prints, de prachtige stoffen, het hoge draagcomfort en niet onbelangrijk de fijne wijze waarop het geproduceerd word, wij zijn compleet in love!
We kunnen niet wachten tot de fantastische winterjassen van Mini Rodini binnen komen al willen we eerst ook nog heerlijk genieten van de zon die nu volop schijnt!

Reacties

  1. Thea Thea

    Jahaaaa!!!! Die jassen zijn geweldig!!! Rest ook trouwens!! SUPER dat jullie dit geweldige merk toevoegen aan jullie shop!! Xx

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden