Model in de dop

  • Geplaatst op
  • Door Bibi
  • 0
Model in de dop

Welkom in Fryslân (Leeuwarden)

Ik woon alweer bijna 17 jaar in Nederland. Leeuwarden klinkt altijd zo ver weg voor mij. Ik heb ook daar eigenlijk niets te zoeken. Het is niet om de hoek dus daar ga je ook niet zo snel heen. Deze week kwam daar verandering in.

Wat deed ik in Leeuwarden? Z8 kennen jullie vast wel. Lotje, lekker eigenzinnig verkoopt ook Z8. Persoonlijk vind ik Z8 één van de leukste kinderkleding merken . Zowel voor jongens als voor meisjes. Mijn zoon Elijah heeft een paar items van Z8 in zijn kast hangen. Hun borgvesten zijn hier erg geliefd.  Mijn dochter heeft na haar eerste verjaadag niets meer van Z8 gehad. Ik vind het niet meer bij haar passen. Zij draagt liever stoere spijkerbroeken en dat heeft Z8 nou net niet voor meisjes.

Terug in Leeuwarden. Mijn zusje heeft een heel lief schattig dochtertje. Danielle Emma. Ik plaats geregeld wat foto’s van haar op mijn instagram account. Ik krijg af en toe de vraag of ze model wilt staan voor dan een keer een kleding dan een keer eenhaarband merk. Tot nu toe heb ik altijd vriendelijk geweigerd. Tot ik door iemand via instagram benaderd werd of ik haar niet als Z8 modelletje wil opgeven. Want Z8 zocht er een paar. In eerste instantie had ik zoals altijd nee gezegd, tot ik op facebook belandde en hun oproep zag. Het was net de deadline dat je je kind kon opgeven. Ik heb het gewoon gedaan. Via de mail heb ik een paar foto’s van mijn nichtje doorgestuurd. Ik kreeg binnen een uur een reactie van Z8. Of ik nog meer foto’s van haar had. Maar natuurlijk heb ik die. Foto’s van de kinderen maken doe ik het allerliefst.  Een dag na koningsdag kreeg ik kledingpakket om het haar aan te trekken en vervolgens foto’s te maken en via de mail sturen naar Z8. Ze was precies wat ze zochten.

Maandag 2 mei stond de shoot gepland in Leeuwarden. Samen met mijn zusje en Danielle natuurlijk zijn we naar Leeuwarden gereden. Zo’n 1.30 uur rijden. We reden langs de waddenzee, dit ken ik alleen van Tv.  Maar Friesland is helemaal geen dorp.  Wel grappig al die plaatsnamen. Zo hebben we erg gelachen om Sexbierum. Wat is het mooi hier. Ik zou hier best willen wonen. Amsterdam is natuurlijk wat drukker, hier wonen met kinderen zou helemaal niet verkeerd zijn. Eenmaal aangekomen in het Z8 huisje was het een grote feest. Zo mooi ingericht. Waauw de locatie is perfect.  Super aardige mensen die daar waren en natuurlijk vrienden gemaakt met de moeders van de andere baby’s die ook voor de shoot kwamen. De shoot verliep vlekkeloos en mijn nichtje deed het zo goed. Zo trots was ik.

De newborn collectie van Z8 is in medio juni klaar. Ik kan niet wachten om haar te zien in hun lookbook.  Volgende week staat er weer een nieuwe avontuur gepland. Tot volgende week dus!!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden