Volop nieuwtjes!

  • Geplaatst op
  • 0
Volop nieuwtjes!

We gaven al een tijdje geleden aan dat we volop bezig waren met het bedenken en uitwerken van allerlei leuke dingen. Het is nu zover dat we deze met jullie kunnen delen!

We gaven al een paar keer aan op instagram dat we met leuke nieuwe dingen bezig waren. Nu is het moment om te onthullen wat dat is.
Lotje is een winkel/webshop voor iedereen. Je vind daarom niet alleen veel verschillende stijlen bij Lotje maar ook kleding vanaf maat 40 t/m maat xl. 
Om het nog meer een winkel/webshop voor iedereen te maken komen we met iets nieuws en zijn we op zoek naar jou!
We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om een keer te bloggen. Bijvoorbeeld over je kledingstijl, je werk, iets wat je meegemaakt hebt, je gezin, je zwangerschap. Kortom iets wat je wilt delen met anderen. Deze blogs zullen te lezen zijn via deze pagina maar dat is niet het enige.
Je zult hier oa leuke diy tips vinden, geweldige win en testacties, blogs van mensen achter de merken, tips van fotografen, stylisten en kappers en regelmatig leuke evenementen en activiteiten waaraan je deel kunt nemen.
Lotje, lekker eigenzinnig zal naast een geweldige collectie ook de gezelligheid thuis brengen die typerend is voor de winkel. Even een kopje thee of koffie erbij en een momentje een kijkje in iemand anders leven, die leuke diy tip, meedoen aan die geweldige actie, eindelijk die goede vlekkentip krijgen of dat leuke verhaal achter een collectie lezen. 
Wil jij ook een keer een blog schrijven, stuur dan een mailtje naar winkelbijlotje@gmail.com. Wij kijken uit naar jullie reacties.
Kijk regelmatig op het blog om niets te missen!
Morgen zullen we aftrappen met een super leuk evenement.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden