Jozemiek

Met bewondering voor de prachtige gedachte achter het Raksha Bhandan feest, waarbij de familieband en liefde wordt geëerd, heeft Jozemiek zich laten inspireren tot een prachtig product.

Jozemiek’s wikkelarmband  is volop geïnspireerd op de Raksha zijden armbanden uit het Hindu geloof. Een warme gedachte, een eenvoudig gebaar, maar direct vanuit het hart. De oorspronkelijke Rakhi is gemaakt van rode en goudgekleurde armbanden, welke worden gegeven door zussen aan hun broers. Tegenwoordig geven niet alleen zussen aan broers een armband, maar geef je een armband aan een geliefde. Een fijne manier om te zeggen dat je van iemand houdt, dat je blij bent met die dierbare in je leven. Jozemiek’s wikkelarmband geeft een bijdrage door dit teken van liefde en bescherming aan vriendinnen, moeders en andere dierbaren. 
Met  een Rio by Jozemiek geef jezelf of een vriendin een trendy haar/armbandje en een kind in Rio een warme maaltijd. Een raar idee, maar wel een goed idee. Jozemiek werkt hiervoor samen met Stichting Help Mij Leven, een initiatief van Robert smits die zijn eigen leven in Nederland opgaf om iets voor de vele straat kinderen in Rio te betekenen.

Geen producten gevonden...