Sproet & Sprout

Sproet & Sprout is ontstaan door de speurtocht naar een stoer baby cadeau. Zoekende tussen alle roze en blauwe zoetigheid konden wij niet vinden wat we zochten; een stoer product wat de eigentijdse vaders en moeders van nu willen hebben voor hun rebelse spruit.

Geen kantjes en zoetige randjes! Maar hippe, coole en eigenwijze prints in de kleuren zwart en wit. Onze producten hebben teksten en illustraties met een knipoog naar volwassenen en een boodschap vol humor. Zodra jouw kleine spruit onze romper draagt ontstaat er bij jou spontaan een lach.

Wij willen onze klant een totale belevenis geven waar wij als Sproet & Sprout voor staan. We streven ernaar om creatief en uniek te zijn. Niet alleen het product an sich is voor ons belangrijk maar ook de verpakking en de service. Wij zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat onze klanten bij ons het ultieme cadeau kunnen kopen voor de babyborrel van hun vrienden of gewoon voor hun eigen kleintje. Daarom verkopen wij onze rompertjes ook in een weckpot, een unieke verpakking die nergens anders te vinden is; ‘Fun in a jar!’  

Geen producten gevonden...